verkoopvoorwaarden

Levering en retour

Elke bestelling pak ik zorgvuldig in en verzend ik (tenzij anders vermeld) binnen 1 werkweek nadat hij geplaatst is via POSTNL. Je bestelling komt over het algemeen aan binnen 3 tot 5 werkdagen binnen Nederland en Europa.

Als het land van levering douane- of invoerrechten in rekening brengt, dan betaal je zelf de kosten. Het douanebeleid verschilt van land tot land. Als je hier vragen over hebt, kun je contact opnemen met het lokale douanekantoor voor informatie.

Het is mogelijk om je bestelling te annuleren als deze niet verzonden is. Neem contact met mij op per email en dan zal ik het pakket niet versturen. Als je bestelling is verzonden, dan retourneer je de producten om een terugbetaling te ontvangen. De verzendkosten worden niet terugbetaald.

Je kunt je pakket op je werkadres laten bezorgen. Dit vermeld je dan als afleveradres bij de bestelling. Houdt er rekening mee dat het niet mogelijk is te bezorgen in een postbus.

Terugstuurbeleid

Als je niet helemaal tevreden bent met je keramiek, naam dan eerst contact met mij op via de email en retourneer voor terugbetaling het (de) ongebruikte product(en) in de originele verpakking met alle bijgevoegde documenten binnen 14 dagen na ontvangst. De verpakking mag niet kapot zijn of op enige andere manier beschadigd en ook het (de) product(en) mag (mogen) niet kapot of beschadigd zijn. Anders is restitutie helaas niet mogelijk.

Verzend- en administratiekosten worden niet gerestitueerd. Je bent verantwoordelijk voor zowel de goederen als de verzendkosten bij het retourneren. De artikelkosten betaal ik bij ontvangst in goede staat uiteraard terug.